کدام استخر پیش ساخته مناسب پرورش ماهی است؟

کدام استخر پیش ساخته مناسب پرورش ماهی است؟
استخر پیش ساخته، یک گزینه جدید برای پرورش ماهی. پرورش ماهی به عنوان یکی از مهمترین فعالیت های بخش شیلات، از جمله فرآیندهای مهم در تأمین غذایی جمعیت جهانی است. با توجه به روش های پرورش متنوع ماهی، استفاده از استخر پیش ساخته به عنوان روش جدید شناخته می شود.

استفاده از استخر پیش‌ ساخته برای پرورش ماهی به عنوان یکی از روش‌های پرورشی مورد توجه قرار گرفته است. استخر پیش‌ ساخته در مقایسه با استخر بتنی و سنتی با دو مزیت عمده‌ پایین بودن هزینه و بالابردن بهره‌وری در پرورش ماهی مواجه هستند. امروزه احداث استخر بتنی برای پرورش ماهی و شیلات دارای هزینه های گزافی از جمله پود برداری، استفاده از مصالح خاص، هزینه های بیشتر برای کارگر ها، خریداری لوازم جانبی کاربردی به صورت مجزا و ... می باشد در حالی که استخر پیش ساخته بر تمامی این موارد غلبه کرده و از طرفی دارای خصوصیت هایی همچون هزینه کمتر، نصب و راه اندازی سریع تر و همچنین قابلیت حمل و جا به جایی خواهد بود در نتیجه بهترین گزینه برای صنعت پرورش ماهی محسوب می شود.

تنوع ساختاری، تنوع در ابعاد و ظرفیت و همچنین تنوع در نوع طراحی بدنه نیز موجب افزایش بازه انتخاب مصرف کنندگان بر اساس نیاز های خود شده است. با توجه به اینکه امکان حمل و جا به جایی این نوع استخر ها وجود داشته، امکان نصب در هر مکان مورد نظری پس از استفاده را نیز خواهد داشت تا دست شما را در تغییر دکوراسیون فضای کار بر اساس نیاز های خود باز بگذارد. از نظر ساختار راه اندازی، استخر پیش ساخته پرورش ماهی دارای سه مدل متفاوت بوده که این سه مدل عبارتند از:

  • استخر پیش ساخته فریمی:

استخر فریمی پرورش ماهی مقاوم ترین استخر ها در بین سه مدل تولید شده بوده و در مدل های مستطیلی، مربعی، بیضی و گرد ساخته شده اند. در این بین شما می توانید بالاترین ابعاد و ظرفیت مورد نظر را از این دسته از استخر پیش ساخته پرورش ماهی انتخاب کنید. بزرگترین استخر در این دسته دارای طولی حدود 10 متر و عرض 5 متر بوده و بیشترین ارتفاع آنها برابر با 132 سانتی متر خواهد بود بنابراین بهترین گزینه برای پرورش ماهی های مختلف محسوب می شود. مدل های مستطیلی و گرد، پر فروش ترین و پر طرفدار ترین مدل ها در این دسته به حساب می آیند.

  • استخر پیش ساخته ایزی ست:

استخر ایزی ست پرورش ماهی، مقرون به صرفه ترین، سبک ترین و ساده ترین استخر پیش ساخته از نظر نصب و راه اندازی بوده که همانند مدل فریمی دارای تنوع ابعادی می باشد. استخر هایی که به استخر پیش ساخته اتوماتیک نیز معروف بوده و امکان نصب بدون استفاده از هیچ نوع فریم و پایه ای را به مصرف کنندگان می دهد. ساختار بدنه آنها تنها به صورت گرد بوده و دارای لبه بادشو می باشد تا پس از باد کردن لبه و پر کردن استخر از آب، به صورت خودکار شکل و استحکام لازم را بگیرد.

  • استخر پیش ساخته اوال فریم:

استخر اوال فریم پرورش ماهی از نظر ساختاری، ترکیبی بین استخر فریمی و ایزی ست محسوب شده که هم از لبه بادشو و هم از پایه های مخصوص برای راه اندازی بهره می برد. تنوع ابعادی در این استخر بسیار کمتر از دو مدل فوق بوده و تنها در ساختار بیضی شکل عرضه شده اند.

در این میان مقاوم ترین، بزرگترین و مطمئن ترین استخر آماده قابل حمل را برای پرورش ماهی می توان از بین مدل های فریمی انتخاب نمود زیرا که علاوه بر نصب به صورت روکار امکان احداث توکار را به عنوان استخر پیش ساخته ثابت به شما خواهد داد.

استخر پیش ساخته پرورش ماهی از نظر متریال:

متریال و جنس بدنه به کار برده شده در تولید انواع استخر پرتابل پرورش ماهی خصوصیت بسیار مهمی به شمار می رود زیرا که تعیین کننده کیفیت و طول عمر آنها می باشد. متریال مشترکی که برای ساخت استخر پیش ساخته پرورش ماهی استفاده می شود متریال پی وی سی وینیل با ترکیبی از الیاف شمعی یا فایبرتک بوده که بدنه ای مقاوم را ایجاد کرده است. البته هر چقدر ابعاد و ظرفیت یک استخر افزایش پیدا می کند به مراتب ضخامت این متریال نیز برای تحمل بیشتر فشار ناشی از وزن آب افزایش پیدا می کند. این متریال کاملا به صورت یکدست طراحی شده و دارای درز های بسیار مقاومی برای جلوگیری از نشت آب دارد. مقاوم بودن آن در برابر شرایط جوی مختلف و همچنین نور آفتاب خیال مصرف کنندگان را بابت کیفیت بالای آن راحت کرده است. لازم به ذکر است که امکان جمع شدن این متریال در ابعاد کوچکتر نیز فراهم بوده تا به سادگی حتی توسط یک خودرو سواری صندوق دار نیز قابل حمل و جا به جایی به مکان دلخواه باشد.

بدنه اصلی در استخر فریمی پرورش ماهی توسط فریم و پایه هایی از آلیاژ آلومینیوم گالوانیزه راه اندازی شده و شکل می گیرد. این آلیاژ با وجود داشتن وزن سبک دارای تحمل وزن بسیار بالایی بوده و به دلیل بهره بردن از روکش ضد زنگ در برابر فرسایش و از بین رفتن رنگ مقاوم خواهد بود. فریم ها معمولا روی لبه استخر و پایه ها نیز به فریم های به کار برده شده در قسمت فوقانی بدنه متصل می شوند تا استحکام اصلی را ایجاد کنند. در زمان نصب استخر توسط مصرف کننده می بایست به نحوه راه اندازی صحیح آن دقت لازم را داشته باشد زیرا در صورت نصب اشتباه به دلیل فشار بالای وزن آب امکان آسیب زدن در دراز مدت به این فریم و پایه ها وجود خواهد داشت در نتیجه احداث استخر پرورش ماهی اینتکس و بست وی توسط نصاب های مجرب نمایندگی اینتکس بهترین راه حل برای این موضوع خواهد بود.

  • تاریخ: دوشنبه 28 خرداد 1403 - 22:33
  • نویسنده: Admin 1
  • صفحه: وبلاگ


لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید